Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Şemseddin Yasan
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

DEMİRTAŞ’A DUBLE “SELAM OLSUN!”

Eskiden HDP vardı. Ondan önce DEP vardı. 2023 Genel Seçimlerine ise Yeşiller ve Sol Gelecek Parti adı altında girdiler. 2024 Yerel Seçimleri öncesinde de DEM Partisi ortaya çıktı. Nerede ise her seçime ayrı bir parti kuruyorlar! 15.10.2023 tarihinde DEM (Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi) Parti sözcüsü Ayşegül Doğan “Otuz yılda onlarca parti kurmak zorunda kaldık!.”diyerek, devletin sebep olduğu ima edilmiştir. Peki, niye bu kadar çok parti kurdular? DEP, HDP, YSP ve DEM Parti de dahil olmak üzere kurulduktan sonra; binalarında, kongrelerinde, bayramlarda ve tüm görüşmelerinde: Türk bayrağını, Atatürk posterini inadına asamayıp, İstiklal Marşımızı da okumadıkları gibi, okunurken de saygı gösterip, ayağa bile kalkmadılar. Yurt içi ve yurt dışı tezkerelerine de sürekli red oyu kullanırlar. Yine, bölücü PKK’ya karşı yapılan operasyonların hepsine karşı çıkarlar. Bu hususta Devleti ve askeri suçlarlar. Teröristlerin cenazelerine katılıp, ağıtlar yaparak devlete isyan ederler. Ülkemizi zora sokacak bir ayaklanma ve başkaldırı olduğunda, hep onlar başı çeker. PKK’nın elebaşlarını dağda ziyaret edip, sarmaş dolaş poz poz fotoğraf çekinip, servis ederek.  PKK ile aynı tarafta aynı düşüncede olduklarını açıkça belli ederler.
  1. Devletini her ortamda kötüleyip, karşı çıkarlar. Azerbaycan, KKTC, Katar, Pakistan gibi Türkiye yanlısı ülkelere cephe alırlar! Onları hiç sevmezler!
Amma velâkin Ermenistan, İsrail, ABD, Yunanistan gibi bize düşman olan ülkelerle çok yakın dost olurlar. Dahası, diyaloğa geçip, ülkemize karşı iş birliği dahi yapabilirler. Meclis çalışmalarına eften, püften sebeplerle karşı çıkarak, engel olmak isterler. Peki bu DEM Partisi, Türk ve Türkiye düşmanlığını niçin yapar? Esas amacı, gayesi nedir? Tabiî ki, bunların hedefinde TC devleti vardır. Dış güçlerin inanılmaz derece de yapmış oldukları yardımlarıyla ülkemizi, vatanımızı parçalayıp bölmek isterler! Bütün bu olan bitenlere rağmen CHP’nin genel başkanları Eş Başkan Selahattin Demirtaş’a kucak dolusu selam gönderir! İktidar olmaları halinde de “özerklik” vaadinde bulunurlar. -Kayyum diye bir şey olmayacak! Tamamen kaldıracağız! Derler. O zaman DEM Partisinin yani PKK’nın bu kadar çok TC. Devletine ve Türk halkına karşı düşmanlığını bile bile Özgür özel ve Kemal Kılıçdaroğlu; Eşbaşkan Demirtaş’ın adı altında bütün bölücü HDP, YSP ve DEM Partililere niye selam çakarlar? Niçin bu parti ile ittifaka girmek için can atarlar? Niçin HDP ile birlik olup teskereye karşı çıkarlar? Askerlerimizi şehit eden PKK’yı kınayan metne niye imza atmazlar?! TC Devletinin, Şehit olan askerlerimizin, polislerimizin, korucularımızın ve Türk halkının hiç mi hiç değeri yok! HDP, DEM (YPG, PKK) kadarda mı değeri yok! Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu için; HDP’nin milyonları bulan oyları ile desteğini almak! Çoook çok önemli olduğu görünüyor! Böyle bir görüntü içinde olmak hiç doğru değildir! Beraber olmanın tek sebebi o değildir! DEM’in desteği ve oylarını almak için bu kadar çok fedakarlığın yapılamayacağı açık ve net bir şekilde görülmektedir! DEM partinin oylarından daha ziyade; aralarında ideolojik olarak bir gönül bağı var, galiba! Selamlaşmanın altında da bu tür duygusal yakınlığın, yakınlaşmanın olduğu da düşünülebilir! Nitekim, DEM eş başkanı Tülay Hatimoğulları Özgür Özel’e dönerek ”CHP’nin Eş Başkanı diyesim geldi!?” demiştir. Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP ile DEM Partisi arasındaki bu kadar çok samimiyetin ve yakınlaşmanın sonu; ülkemiz ve halkımız için hiç hayra alamet değildir!              

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER

Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul