Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’de su fiyatları sabit kalacak

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, belediyenin bütçe görüşmelerinde alınan kararla bu yıl da su fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Mevcut su tarifesinin sabit tutulmasıyla vatandaşların bütçesinin korunması hedefleniyor.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, belediyenin bütçe görüşmelerinde alınan kararla

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde vatandaşları ilgilendiren su tarifesiyle ilgili karar açıklandı. Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, belediyenin bütçe görüşmelerinde vatandaşların ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak su fiyatlarına zam yapmama kararı aldıklarını duyurdu.

Alınan kararla birlikte mevcut su tarifesi bu yıl da değişmeden uygulanacak. Böylece Bolvadinli vatandaşlar, su faturalarında yeni bir fiyat artışıyla karşılaşmayacak.

Hemşehrilerinin bütçesini gözeterek hizmet üretmeye devam ettiklerini belirten Başkan Aynacı, kararın vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmeye yönelik olduğunu ifade etti.

Aynacı, “Hizmette istikrar, su fiyatlarında sabit tarife!” vurgusuyla Bolvadin’de su fiyatlarının bu yıl da sabit tutulacağını bildirdi. >>>Şerafettin KAZAK