Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Partisi’nin Afyon İl Başkanı değişti

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini yürüten Avukat Gökhan Katırcı, görevini iş insanı Kemal Dere’ye devretti. Gökhan Katırcı, bunun bir ayrılık olmadığını, aksine Zafer Partisi’nin iktidar yürüyüşünde bir bayrak yarışı olduğunu belirterek; partisine ve davaya desteğini kesintisiz sürdüreceğini vurguladı ve yeni İl Başkanı Dere’ye başarılar diledi.

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini yürüten Avukat Gökhan Katırcı,

“TÜRK MİLLETİ İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ”

Katırcı, partiden istifa etmediğini, sadece il başkanlığı görevini bıraktığını da özellikle ifade etti. İl yönetimine ilk konuşmasını yapan Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Dere şu ifadeleri kullandı: “Afyonkarahisar’da gitmediğimiz tek bir ilçe, sıkmadığımız tek bir el, çalmadığımız tek bir kapı bırakmayacağız. Tüm ilçelerimizde teşkilatlanmamızı eksiksiz bir şekilde tamamlayarak yüce Türk milleti için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bizler halkımızın dertlerini ceylan derisi makam koltuklarında değil; meydanlarda, sokaklarda, tarlalarda, fabrikalarda ve tesislerde dinleyeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip çözümü için var gücümüzle, omuz omuza mücadele edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Üretmeyen toplumlar bağımsızlığını ve istikbalini kaybetmeye mahkumdur’ sözünü ilke edinerek, toprağa ve üretime alın terini döken çiftçimizin, besicimizin, sanayicimizin sonuna kadar arkasında duracağız. Türkiye bugün ne yazık ki üretimden koparılmış, tarım, hayvancılık ve sanayi adeta bitme noktasına getirilmiştir. İktidar, üreticinin feryadına kulaklarını tamamen tıkamıştır. Yüksek girdi maliyetleri, artan enerji giderleri ve yanlış politikalar yüzünden çiftçimiz ata toprağını satmak zorunda kalmakta, besicimiz damızlık hayvanını kesime göndermekte, sanayicimiz ve madencimiz çarkları döndürmekte zorlanmaktadır.

“SOMUT PROJELERİ DERHAL HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Oysa Afyonkarahisar; stratejik konumu, verimli toprakları, altını değerindeki mermeri ve güçlü üretim kültürüyle Türkiye’yi besleyecek ve büyütecek devasa bir potansiyele sahiptir. Ancak mevcut iktidarın vurdumduymazlığı yüzünden ilimiz, potansiyelinin çok altında bir tabloya sıkıştırılmıştır. Hükümetin bu çöküşe sessiz kalmasına asla izin vermeyeceğiz! Zafer Partisi olarak Afyon’da birinci önceliğimiz üretimi, sanayiyi, tarımı ve hayvancılığı yeniden ayağa kaldırmak olacaktır. Üreticimizin en ufak sorununu dahi sahada raporlayacak; ziraat mühendislerimizle, veteriner hekimlerimizle, maden ve sanayi uzmanlarımızla, sektör temsilcilerimizle birlikte ayağı yere basan, somut projeleri derhal hayata geçireceğiz.

“HER BİR VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

İscehisar’da dünya markası mermerimizi bin bir emekle çıkaran, yüksek enerji maliyetleri ve bürokrasi altında ezilen mermer üreticilerimizin ve maden işçilerimizin; Sultandağı’nda ve Çay’da kiraz ile vişne üreticimizin, Başmakçı’da yumurta üreticimizin, Dinar’da ve Şuhut’ta patates tarlalarında ter döken çiftçimizin, Sandıklı’da sera üreticilerimizin, Bolvadin’de haşhaş üreticimizin, Çayırbağ’da hayvancılıkla geçinen besicimizin, Emirdağ’da şeker pancarı üreticilerimizin ve tüm ilçelerimizin tamamında emek veren her bir vatandaşımızın yanında olacağız. Ayak basmadığımız tek bir karış toprak, derdine derman olmadığımız tek bir üretici kalmayana kadar bu kararlı mücadeleyi sürdüreceğiz.” Zafer Partili Kemal Dere, yeni yönetimiyle birlikte Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin üretim krizini en öncelikli gündem maddesi yapacaklarını net ve kararlı bir dille ifade etti. >>>Haber Merkezi

Zafer Partisi’nin Afyon İl Başkanı değişti