Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta yeni eğitim öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesi, okulların ihtiyaçları ve öğrencilerin güvenliği için alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesi, okulların ihtiyaçları

Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser başkanlığındaki toplantıya, Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, İlçe Emniyet Müdürü Atilla Çınar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda okulların fiziki ihtiyaçları, eğitim ortamlarının güvenli hale getirilmesi ve okul çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı. Kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda, okul müdürlerinin görüş ve talepleri dinlendi.

Yeni eğitim öğretim yılının sorunsuz başlaması ve öğrencilerin güvenli, sağlıklı ve huzurlu ortamlarda eğitim alabilmeleri amacıyla çalışmaların sürdürüleceği belirtildi. >>>İHA

Şuhut’ta yeni eğitim öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı

Şuhut’ta yeni eğitim öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı