Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından anlamlı bir mesaj yayımladı. Türkiye ile Azerbaycan arasındaki tarihî ve kültürel bağlara vurgu yapan Köksal, iki ülkenin kardeşliğine dikkat çekti.
Köksal, paylaşımında Türkiye ve Azerbaycan’ın ortak köklerden beslenen, aynı duyguları paylaşan iki kardeş ülke olduğunu belirterek, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’nü kutladı.
“Kardeşlik ve dayanışma bağlarımız daim olsun”
Burcu Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Aynı kökten, aynı yürekten gelen iki kardeş ülkeyiz. 🇹🇷🇦🇿 Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’nü kutluyor, iki ülke arasındaki kardeşlik ve dayanışma bağlarının daim olmasını diliyorum.”
Köksal’ın mesajında, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik ilişkilerinin ve karşılıklı dayanışmanın önemine vurgu yapıldı.
