Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Yaşar Güler, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Afyonkarahisar temasları kapsamında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Özgür Kavak’ı il başkanlığında ziyaret etti. Güler ve Kavak, bir süre görüşmenin ardından basın açıklamasında bulundu.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Afyonkarahisar temasları kapsamında AK Parti

“Türkiye büyüyen ve güçlenen bir ivmede”

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Afyonkarahisar temasları kapsamında AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Özgür Kavak tarafından karşılanan Bakan Güler, il başkanlığında bir süre görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Yaşar Güler, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti

Görüşmenin ardından basın açıklamasında bulunan Bakan Güler, Türkiye’nin büyüyen, gelişen ve güçlenen bir ivmede olduğunu söyledi.

Güler, Türkiye’nin özellikle savunma ve güvenlik alanlarında attığı adımlarla gücünü artırdığını belirterek, ülkenin gelişimini sürdüren bir ivme içerisinde olduğunu ifade etti.