Türkiye’nin farklı illerinden Afyonkarahisar’a gelen eski sınıf arkadaşları, kentteki bir termal otelde düzenlenen buluşmada yıllar sonra birbirlerini görmenin mutluluğunu yaşadı. Mezunlar, öğrencilik yıllarına ait anılarını paylaşarak geçmiş günleri yad etti.

İlk kez düzenlenen buluşmada otel yönetimi de mezunlara jest yaptı. Organizasyon kapsamında hazırlanan pasta, arkadaşların katılımıyla kesildi.
Kanal 3-Gazete 3 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan mezunlar, yıllar sonra birbirlerini ilk gördüklerinde kendilerini yeniden 17-18 yaşlarında hissettiklerini dile getirdi. Buluşmanın kendileri için büyük anlam taşıdığını belirten arkadaşlar, bu güzel organizasyonun devam etmesini temenni etti. >>>Şerafettin KAZAK

