Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VİZYONDAKİLER

VİZYONDAKİLER

Sinema salonlarında bu hafta 6 film vizyona girdi.

Ramazan Bayramı nedeniyle dizi sektörünün bir hafta ara verdiği Nisan ayının ikinci haftasında fantastik gerilim türündeki “Vincent Ölmeli” farklı konusuyla dikkat çekenlerden…Komedi -dram ikilemesiyle izleyeni etkilemeyi düşünen filmde sıradan bir hayat sürdüren Vincent’in saldırıya uğramasıyla gelişen olaylar ele alınıyor. Komedi türünde ise karşımıza “Bodrum Seferi” çıkıyor. Sarp Bozkurt’un hayat verdiği Sefer karakteri, isminin hakkını mı verecek? Yoksa rüyasına giren yerin Bodrum olduğunu öğrenmesiyle sefere mi çıkacak? İzleyip göreceğiz.

Korku filmi severlerin bu haftaki tercihi “Omen: İlk Kehanet” olacak. Filmde rahibe olarak yemin eden genç bir Amerikalı’nın görev yerine gittiğinde yaşadığı inanç karmaşasının derinliklerine yer veriliyor.

Suga’nın konserinin beklenen filmi “SUGA| Agust D Tour ‘D-DAY’ The Movie” izleyiciyle buluşuyor.

Siccin filminin yapımcısının yeni filmi olan “Üç Harfliler: Nazar” haftanın korku türündeki serüveni… Film, torun sevebilmek için üç harflilerle anlaşan ve beklemediği olayların gelişmesiyle kötü sonuçları gören Zeliha’nın intikam için yapacaklarına odaklanıyor.

Haftanın bir diğer filmi de çocuklar için animasyon türdeki Nuh’un Gemisi… Şair Vini ve gitarist Tito’nun Nuh’un Gemisi’ne bindikten sonra başlarına gelen maceralar bu filmde canlandırılıyor. Gemideki kavgayı önleyen ikili, kaçak yolculuklarında nelerle karşılaşacaklar? Brezilya ve Hindistan ortak yapımı filmde müzik de ön plana çıkarılıyor. >>>Ferhat Yüksel  
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul