Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Selcen Dilek ÇÖYGÜN
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

Vatandaş siyaseti

Seçim zaferini kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal mazbatasını alır almaz işçinin ve vatandaşın yanında siyasetini belirgin yaşıyor.

*

Ankara’da olduğum süre içerisinde bizlere gelen kulis bilgilerinde de AK Partinin sıkıntıları, Cumhurbaşkanının seçimin kaybedilmesine yönelik ciddi eleştirileri ve değerlendirmeleri olduğuda söyleniyor. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde, seçim yenilgisine ilişkin muhasebe sürecini değerlendirirken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında salı günü toplanan Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) toplantısında yenilginin temel nedenlerine değindikleri alınan duyumlar arasında. Ekonomik kriz, yanlış aday tercihi ve son ana kadar ek zam sözü bekleyen emeklilerin bu beklentilerinin karşılanamaması gibi etkenler sıralı başlıklarda

*

AK Parti kulislerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti yönetimi ve kabinede değişikliğe gideceği beklentisi yüksek. Erdoğan’ın MYK toplantısında özeleştiri yaptığı bilgisi basına servis edilmişti. Parti kaynaklarına göre MYK toplantısında alınan karar doğrultusunda, seçim yenilgisinin nedenleri kurulacak komisyonlar aracılığıyla detaylı analiz edilecek, yani bir anlamda “hasar tespiti” yapılacak. Ardından da Erdoğan, parti yönetimi ve kabinede kapsamlı değişikliğe gidebilir deniyor. AK Parti’de Cumhurbaşkanının tüm kurmayları başta olmak üzere, özzellikle memleketinde kaybeden Bakan ve Milletvekilleri sıkıntılı olduğu bilgisi geliyor.

*

Ne diyelim Vatandaş son sözü söyledi…

Esen kalın.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER

Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul