Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da Cumhuriyet coşkusu yüzme yarışlarıyla yaşanacak

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yüzme yarışması düzenlenecek.

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş

“Suda Rekabet, Yürekte Cumhuriyet”

“Suda Rekabet, Yürekte Cumhuriyet” sloganıyla gerçekleştirilecek organizasyonda sporcular, Cumhuriyet coşkusunu bu kez kulaçlarıyla yaşayacak.

Kadın ve erkek kategorilerinde düzenlenecek yarışmanın başvuruları 15 Eylül – 12 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Spor Bilgi Sistemi aracılığıyla alınacak. Başvuruların ardından kategoriler oluşturulacak ve kontenjan sınırlı olacak.

Yarışma tarihleri belli oldu

🏊‍♂️ Erkekler Yarışması: 15 Ekim
🏊‍♀️ Kadınlar Yarışması: 16 Ekim

Yarışmayla ilgili bilgi ve iletişim için Sandıklı Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişim kurulabilecek.

Sandıklı Belediyesi, Cumhuriyet heyecanını sporla buluşturacak organizasyonda tüm sporculara başarılar diledi.

Anahtar kelimeler: Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Cumhuriyet Bayramı, yüzme yarışması, Sandıklı yüzme, 29 Ekim, spor, yüzme, Cumhuriyet coşkusu, Suda Rekabet Yürekte Cumhuriyet