Genel Uyum Eğitim Formunda yer alan ve eğitim başlıkları belirlenen konularda daire başkanlıkları ve diğer 9 farklı birim tarafından, 2025 yılı Ocak-Haziran ayları arasında üniversiteye yeni atanarak görevine başlayan akademik ve idari personele eğitim verildi. Bu eğitimlerin üniversitenin işleyişi, kurumsal kültürü, görev ve sorumluluklar ve mevzuat ile ilgili konularda personelin farkındalığını artırmak ve kuruma hızlı bir şekilde uyum sağlanması amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. >>>Haber Merkezi
AFSÜ’de personele uyum eğitimi verildi
AFSÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan “Genel Uyum Eğitimi Formu” kapsamında, görevlerine yeni başlayan personeline yönelik Personel Daire Başkanlığı tarafından uyum eğitim programı düzenlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.