Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Marka şehir Afyon’u birlikte inşa edeceğiz”

“Marka şehir Afyon’u  birlikte inşa edeceğiz”
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Sadece önümüzdeki beş yılı değil, nesillerin rahatı ve huzurunu sağlayacak projeleri gerçekleştirecek ve marka şehir Afyonkarahisar’ı birlikte inşa edeceğiz. Artık emanet ehil ellere devredilmeli, mantıklı değişim gerçekleşmelidir” diye konuştu.   MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, düzenlediği basın toplantısında projelerini açıkladı. Küçükkurt, sokak hayvanları doğal yaşam alanın projesi hakkında bilgi vererek, “Sokaklarımızda hayvan sayısının kontrolsüzce artmaması, sokak hayvanlarının güven içinde yaşayabilmesi için hayvan barınakları inşa edeceğiz. Bu barınaklar beton üzerinde değil, toprakla temas halinde, bu canlıların doğasına uygun şartlarda inşa edilecek. Kuracağımız Mama fabrikasında üretilen besinleri beslenecek. Hem sokak hayvanları için vicdanların kabul ettiği bir ortam sağlanacak, hem istihdam sağlanacak, hem maliyet ortadan kaldırılacak. PET-OTEL Projesi ile tatile giden hemşehrilerimizin yanlarında götüremedikleri evcil hayvanlarına bakım ve konaklama hizmeti sunulacak. Hayvan mezarlıkları oluşturularak yaşam arkadaşlarını kaybeden hemşehrilerimize imkan sunulacak” ifadelerini kullandı.  

HİLAL KART

Hilal Kart projesinden bahseden Küçükkurt, “Daha önceki seçim dönemlerinde de vaatlerimiz arasında yer alan hilal kart projesiyle hedefimiz ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin geçim sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır.  Hilal Kart projesiyle; hane halkı gelirleri asgari ücret altında kalan tüm hemşehrilerimizin temel ihtiyaçları belediye tarafından karşılanacak. Belediye’nin sosyal tesis hizmetlerinde hilal kart sahibi emekli ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmetler ve indirim sağlanacak. Hemşehrilerimizin tek ihtiyacının gıda olmadığının farkındayız. Seçimden seçime dağıtılan makarna kolilerinin gerçek anlamda yardım olmadığının farkındayız. Hz. Peygamber’in  “Giydiklerinizle donatın, yediklerinizle doyurun.” ilkesi çerçevesinde evlerinin ihtiyaçlarını gönüllerince alabilecekleri bir sistem kuracağız. Yardımlar yine kutlu peygamberin “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” ilkesi doğrultusunda tam bir gizlilikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi.  

ZAFERİN BAŞKENTİ AFYONKARAHİSAR

Zaferi Başkenti Afyonkarahisar projesini anlatan Küçükkurt, “Türk Tarih Kurumu, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Şuhut ve Kocatepe Belediyeleri ile işbirliği içerisinde Büyük Zafer’in hatırasını yaşatan bir panoramik müze inşa edilecek. Türk Tarihçiliğinin önemli isimleri ile gençlerimizin buluşmaları organize edilecek. Kocatepe Buluşmaları ile Kuvayı Milliye ruhu, Cumhuriyet şuuru, Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda yükselecek. Türkiye Yüzyılı programları kapsamında “Torunları şehit dedelerini ziyaret ediyorlar” parolası ile Türkiye’nin tüm illerinden çocuklarımızın Afyonkarahisar’a gelerek buralarda bulunan şehitlikleri ziyaretleri sağlanacak. Öğrencilerin Afyonkarahisar’da ağırlanabilmesi için Afyonkarahisar Belediyesi Türkiye’nin ilk çocuk misafirhanesini oluşturacak. Afyonkarahisar’ın tüm Türkiye ile manevi bağı kuvvetlendirilecek. Zafer Haftası kutlamaları ülke genelinde ses getiren hale büründürülecek.  Hedefimiz Gazi Mustafa Kemal’in emperyalizme karşı demir yumruk duruşunu kavrayabilmiş, tarifini anayasamızda bulmuş olan ulus devleti tam manasıyla anlamış nesillerin yetiştirilmesine Afyonkarahisar Belediyesi olarak katkı sağlamaktır. Çünkü Anadolu’da bin yıl kesintisiz yaşayan tek millet olan Türk milletinin gelecek bin yılda da bu topraklarda hükümranlığını sürdürmesi kuvayı milliye ruhuna sahip gençlikle mümkündür” dedi.  

“PROJELERİMİZ HAZIR”

Küçükkurt, açıklamasının devamında, “Emeklisinden dar gelirlisine, sanayicisinden işsizlerine, ev hanımlarından öğrencisine kadar her Afyonluya dokunacak, hizmet edecek projelerimiz hazırdır. Kadrolarımız hazırdır.  İnşallah, sizlerin takdiriyle seçimi kazanacağız. Sadece önümüzdeki beş yılı değil, nesillerin rahatı ve huzurunu sağlayacak projeleri gerçekleştirecek ve marka şehir Afyonkarahisar’ı birlikte inşa edeceğiz. Artık emanet ehil ellere devredilmeli, mantıklı değişim gerçekleşmelidir” diye konuştu.