Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konyaaltı Hayatpark’ta anneler için çiçek tasarım atölyesi

Konyaaltı Hayatpark’ta anneler için çiçek tasarım atölyesi
Antalya Konyaaltı Belediyesi, Anneler Günü için renkli bir etkinlik düzenleyecek. “Bir Tutam Yeşillik, Bir Dolu Sevgi Anneler Günü Teraryum Atölyesi” adı altında gerçekleştirilecek etkinlikte annesine en güzel çiçeği yapmak isteyenler bir araya gelecek.
  Dünya genelinde her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü için  Konyaaltı Belediyesi de farklı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.  

SAKSI SİZDEN, ÇİÇEK BİZDEN

  Konyaaltı Belediyesi’nin HayatPark’ta “Saksı sizden, çiçek bizden” mottosuyla gerçekleştireceği “Bir Tutam Yeşillik, Bir Dolu Sevgi Anneler Günü Teraryum Atölyesi”nde annesine en güzel çiçeği hazırlamak isteyenler bir araya gelecek. HayatPark’ta 11 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyenler saksı ve teraryum fanuslarını yanında getirecek, çiçek ve bitkiler ise belediye tarafından karşılanacak. Atölyeye katılmak isteyenlerin (0 242) 245 55 00 numaradan Halk Masa’ya ulaşmaları gerekiyor.  

HAYATPARK’TA BULUŞALIM

  Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, “Anneler Günü öncesinde HayatPark’ta yapacak olduğumuz etkinlikte annelerimize hediyelerini birlikte hazırlayacağız. Atölyemizde saksı ve teraryum fanusları katılımcılarımız tarafından getirilecek, çiçek ve bitkileri ise belediyemiz katılımcılarımıza sağlayacak. Tüm halkımızı HayatPark’ta yapacağımız atölyemize bekliyoruz” dedi.        

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Otomobilin tırla çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Sıradaki Haber Otomobilin tırla çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul