Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Hizmetleri en iyi şekilde yapacağız”

“Hizmetleri en iyi  şekilde yapacağız”

İl Genel Meclisi Mayıs ayı 3.toplantısında konuşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Hepimizin ortak hedefi şehrimizi güzel yarınlara taşımak için iş birliği içinde gayretle çalışmaktır. İnşallah yeni dönemde hizmetleri en iyi şekilde yapacağız” dedi.

  Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisi’nin mayıs ayı toplantılarının 3.oturumuna katılarak meclis üyeleriyle bir araya geldi.  Meclis üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Vali Yiğitbaşı, “Hepimizin ortak hedefi şehrimizi güzel yarınlara taşımak için iş birliği içinde gayretle çalışmaktır. İnşallah yeni dönemde hizmetleri en iyi şekilde yapacağız. Yeni dönemin hayırlı, bereketli ve verimli geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

“SİZLERE KAPIM HER ZAMAN AÇIK”

Vali Yiğitbaşı, “Tüm vatandaşlarımızın gönlüne girmeyi, onları hizmet yönünde eksiksiz, aksatmadan, yüz yüze iletişimimizi kuvvetlendirerek, sahada olmayı, iş birliğini de sıkıntısız sağlamayı diliyorum. Benim sizlere kapım her zaman açık, ilçelerinizde, köylerinizde herhangi bir istek, talep olduğu zaman bizi doğrudan arayabilirsiniz” ifaelerine yer verdi.>>>Ferhat Yüksel  

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vali Yiğitbaşı İlibada Dolması sardı
Sıradaki Haber Vali Yiğitbaşı İlibada Dolması sardı
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul