Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Hep birlikte nice güzel 23 Nisan bayramları diliyorum”

“Hep birlikte nice güzel 23 Nisan bayramları diliyorum”
 
Afyonkarahisar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde Kanal3 ve Gazetemize konuşan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, “olarak 23 Nisan’ı daha coşkuyla, mutlulukla, huzur ve refah içinde kutlayacağımız nice yıllara inşallah diyoruz” dedi. Belediye Başkanı Burcu Köksal ise, “. Her yeri kırmızı beyaz bayraklarımızla donattık. İnşallah bundan sonra da milli bayramlarımız daha büyük coşkuyla kutlanmaya devam edecek”  ifadelerine yer verdi.
  Afyonkarahisar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlama törenlerine katılan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Burcu Köksal, Kanal3 ve Gazetemize özel açıklamalarda bulundular. Vali Yiğitbaşı, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz. Salonda kutlama programımızı yaptık, çok coşkulu bir programdı. Gün boyu programlar var. Çocuklarımıza güzel bir festival coşkusu yaşatmak istedik. İnşallah hem kendi şehrimizdeki, hem tüm Türkiye’mizdeki ve tüm dünyadaki çocukların bir bayramı olarak 23 Nisan’ı daha coşkuyla, mutlulukla, huzur ve refah içinde kutlayacağımız nice yıllara inşallah diyoruz. İçeride de göğsümüzü kabarttı çocuklarımız, çok güzel etkinlikler yaptılar. Onlarda da gurur duyuyoruz, bu ülkeyi onlara emanet edeceğimiz için, onların da en iyi şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Devlet olarak her zaman arkalarındayız. Hep birlikte nice güzel 23 Nisan bayramları diliyorum” diye konuştu.  

“ÇOK MUTLUYUZ, GURURLUYUZ”

Başkan Köksal, “Bugün Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayram. Dünyada tek çocuklara armağan edilen gün 23 Nisan. Çok mutluyuz, gururluyuz. Bugün burada bu makamlarda olmamızı, Türkiye Cumhuriyeti’ni Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, bu vatan uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Ben milli bayramları çok önemsiyorum, coşkuyla kutlanması gerektiğini düşünüyorum. Bugünde Belediye Başkanı olarak ilk milli bayram kutlamamı yaptım. Bugünlerimizi biz Cumhuriyet’e borçluyuz. Milli bayramlarımızı o yüzden coşkuyla kutlamamız gerekiyor. Her yeri kırmızı beyaz bayraklarımızla donattık. İnşallah bundan sonra da milli bayramlarımız daha büyük coşkuyla kutlanmaya devam edecek” dedi.>>>Şahan Kartal    
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul