Kayseri’nin Develi ilçesinde bir şahıs, cuma namazı çıkışında kayınbiraderini bıçaklayarak yaraladı.
Edinilen bilgeye göre, ilçe merkezinde bulunan Çarşı Cami’de meydana gelen olayda, cuma namazından çıkan D.C. (66) ile eniştesi N.B. (55) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine N.B., üzerinde bulunan bıçak ile kayınbiraderi D.C.’yi yaralarken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
D.C., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Cuma Namazı Çıkışında Yaşanan Vahşet
Kayseri’de cuma namazı çıkışında meydana gelen olayda, bir şahıs tartıştığı kayınbiraderini bıçaklayarak yaraladı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptı ve D.C., hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.