Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, AK Parti’nin 182. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplantı kapsamında Erdoğan ile bir araya geldiklerini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Aynı karede dikkat çeken isimler
Buluşmadan paylaşılan fotoğrafta Burcu Köksal ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Özgür Kavak ile Mehmet Emin İntepe de yer aldı.
Fotoğrafta Erdoğan ile Köksal’ın karşılıklı sohbeti ve samimi görüntüsü dikkat çekerken, Afyonkarahisar’dan isimlerin de aynı karede bulunması buluşmanın öne çıkan ayrıntılarından biri oldu.
Köksal’dan Erdoğan’a teşekkür
Burcu Köksal paylaşımında, “AK Parti 182. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımıza çalışmalarımıza verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Köksal’ın paylaşımıyla birlikte ortaya çıkan fotoğraf, Afyonkarahisar’ın yerel yönetimi ve AK Parti teşkilatından isimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı buluşmada bir araya geldiği görüntüyü ortaya koydu.

