Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Başkanlarımız muazzam çalışmalara imza atacak”

“Başkanlarımız muazzam çalışmalara imza atacak”
Önceki Dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde ilçelerinde yeniden belediye başkanı seçilen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’ı ve Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

BAŞKAN KOYUNCU’YA ZİYARET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu ziyaret ederek tebrik eden Eroğlu, “Hemşehrilerimizin teveccühü ile yeniden seçilen Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak üstün muvaffakiyetlerinin devamını diledim.  Bu dönemde de muazzam çalışmalara imza atacak olan Başkanımızla birlikte Emirdağ şaha kalkacaktır” ifadelerine yer verdi. Emirdağ’dan Sultandağı ilçesine geçerken Çay Barajı’nın görselini paylaşan Eroğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Temelini Bakanlığım döneminde atılan ve inşaatını tamamladığımız 105 metreyle ilimizin en yüksek barajı olan Çay Barajı; 29.08.2022’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın uğurlu elleriyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.”

BAŞKAN ALDIRMAZ’A ZİYARET

Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz’ı da ziyaret eden Eroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mahalli idareler seçiminde tekrardan Sultandağı Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Aldırmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundum.  Bütün Sultandağlı kardeşlerime seçimlerde Başkanımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALTUNTAŞ’A ZİYARET

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ı ziyaret eden Eroğlu, “Hemşehrilerimizin teveccühü ile yeniden seçilen Çobanlar Belediye Başkanımız Ali Altuntaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak üstün muvaffakiyetlerinin devamını diledim. Bu dönemde de muazzam çalışmalara imza atacak olan Başkanımızla birlikte Çobanlar şahlanacaktır” dedi.>>>Ahmet Çetinkaya 
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul