Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki sanayi sitesinde, bölge esnafından bir kişi iş yerinde ölü olarak bulundu. Sabah saatlerinde yaşanan olay, emniyet ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde marangozluk yapan 2 çocuk babası sabah saatlerinde iş yerinde ölü bulundu.
Olayın Meydana Gelişi ve İlk Müdahale
Edinilen bilgilere göre olay, Barış Mahallesi’nde bulunan Yeni Sanayi Sitesi Azmak Mevkii’nde gerçekleşti. Marangoz ustası olarak faaliyet gösteren 48 yaşındaki Ahmet Kudret Taylan’dan haber alamayan yakınları, kontrol etmek amacıyla iş yerine geldi. Taylan’ı atölyesinde hareketsiz bir şekilde yerde yatarken bulan yakınları, durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk kontrolde, iki çocuk babası olan Ahmet Kudret Taylan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.
Soruşturma Süreci ve Adli Tıp İncelemesi
Cumhuriyet savcısının olay yerinde gerçekleştirdiği ilk incelemelerin ardından, Taylan’ın naaşı Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan ilk fiziki muayenede, merhumun vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmadığı öğrenildi.
Kesin ölüm sebebinin netleştirilmesi ve olayın aydınlatılması amacıyla cenazenin, detaylı otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilmesine karar verildi. Emniyet güçlerinin olayla ilgili başlattığı çok yönlü soruşturma devam etmektedir.
Çevresindeki esnaf ve komşuları, Ahmet Kudret Taylan’ın yardımseverliği ve iyi kişiliğiyle tanınan, toplum tarafından sevilen bir kişi olduğunu dile getirdi.