Uşak’ta, bir motosiklet ile hafif ticari aracın karıştığı trafik kazası, genç bir sürücünün ölümüyle sonuçlandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Uşak’ta motosiklet sürücüsü ile hafif ticari araç sürücüsünün kazası ölümle sonuçlandı.
Kaza Anı ve Detaylar
Alınan bilgilere göre kaza, Fatih Mahallesi Ova Caddesi üzerinde gerçekleşti. Cadde üzerinde seyir halinde olan 19 yaşındaki Yiğit Gencer’in kullandığı motosiklet, Birinci Köksal Sokak’tan çıkarak kavşak üzerinden Altıncı Ülkü Sokak istikametine dönüş yapmakta olan 21 yaşındaki Ş.T. idaresindeki hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan motosiklet, refüjde bulunan bir ağaca çarparak durabildi.

Uşak’ta motosiklet sürücüsü ile hafif ticari araç sürücüsünün kazası ölümle sonuçlandı.
Olay Yeri ve Soruşturma
Kazayı gören çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine, bölgeye derhal polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, kazada ağır yaralanarak yola savrulan motosiklet sürücüsü Yiğit Gencer’in hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet savcısının çalışmalarının tamamlanmasının ardından Yiğit Gencer’in naaşı, otopsi işlemleri için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan hafif ticari aracın sürücüsü Ş.T. ise ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir.