İl protokolü ile çok sayıda vatandaşın katıldığı program, halk oyunları ekibinin sergilediği gösterilerle başladı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, sünnet olacak çocuklar ve aileleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.


Başkan Köksal’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan sanatçı Mevlüt Taşpınar, seslendirdiği eserlerle alanı dolduran vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Programın devamında kına merasimine geçildi. Belediye Başkanı Burcu Köksal, dualar eşliğinde sünnet çocuklarının ellerine kına yakarak bu anlamlı gecenin en özel anlarından birine eşlik etti. Müzik, eğlence ve geleneksel ritüellerin bir araya geldiği gece, hem çocuklar hem de aileleri için unutulmaz anılarla sona erdi. >>>Şerafettin KAZAK

