Toplantıda, vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve sosyal belediyecilik hizmetlerinin etkinliğini artırmak amacıyla Sağlık Bakanlığından 1 Hasta Nakil Ambulansı, 1 Tarama ve Engelli Taşıma Ambulansı ile 1 Ağız ve Diş Sağlığı Tarama Aracı olmak üzere 3 aracın hibe olarak kabul edilmesi, araçların belediye adına devir ve tescil işlemlerinin yapılması ve belediye hizmetlerinde kullanılması teklifi kabul edildi.

Ayrıca, Zabıta Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet motosiklet satın alınması teklifi de mecliste kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet 4×4 kepçe (kazıcı ve yükleyici) ile 1 adet kamyon satın alınması teklifi de kabul edilerek karara bağlandı. >>>Şerafettin KAZAK


