Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başsavcılıktan 8 kişinin hayatını kaybettiği saldırılara ilişkin açıklama!

Afyonkarahisar’da birden fazla noktada meydana gelen silahlı saldırılarda 8 vatandaş hayatını kaybetti, 1 vatandaşın ise hastanedeki tedavisi sürüyor. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, olaylara ilişkin soruşturma başlatıldığını ve 1 başsavcıvekili ile 3 cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini duyurdu.

Afyonkarahisar'da birden fazla noktada meydana gelen silahlı saldırılarda 8 vatandaş

Afyonkarahisar İl Merkezi, İhsaniye ilçesi ve Anıtkaya kasabasında meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu tarafından resmi açıklama yapıldı.
4 savcı görevlendirildi
5 Kasım 2026 tarihli açıklamada, saldırılarda 8 vatandaşın hayatını kaybettiği, 1 vatandaşın ise kaldırıldığı hastanede tedavisinin devam ettiği bildirildi.
Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, soruşturmayı yürütmek üzere 1 başsavcıvekili ve 3 cumhuriyet savcısının görevlendirildiği kaydedildi.
Faillerin yakalanması için çalışmalar sürüyor
Açıklamada, olayın faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaların kolluk kuvvetleri tarafından sürdürüldüğü ve soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyuna saygıyla duyuruda bulundu.