Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki isim, iki parti, iki kez başkanlık yarışı

Yeni Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın ilk kongresinde Hasan Karadeniz ile Erhan Faruk Duha Erhan bir kez daha başkanlık yarışında karşı karşıya geldi. İki isim, yaklaşık bir yıl önce CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinde de yarışmış, seçimi Hasan Karadeniz kazanmıştı.

Yeni Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın ilk kongresinde Hasan Karadeniz ile

Yeni Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın ilk kongresinde oy verme işlemi Fuar Düğün Salonu’nda başladı. Kurucu İl Başkanı Hasan Karadeniz ile CHP eski il başkanlarından Erhan Faruk Duha Erhan’ın yarıştığı kongre, iki ismin farklı partilerde ikinci kez karşı karşıya gelmesiyle dikkat çekti.

CHP’DE BAŞLAYAN YARIŞ YENİ PARTİ’DE SÜRÜYOR

Yaklaşık bir yıl önce CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı kongresinde rakip olan Karadeniz ve Erhan, bu kez Yeni Parti’nin il başkanlığı için yarışıyor. Önceki kongrede Hasan Karadeniz ipi göğüslerken, iki isim arasındaki rekabet yeni partinin ilk il kongresine de taşındı.

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen kongrede, il genelinde yaklaşık 5 bin oyun kullanılması bekleniyor. Her iki aday da oylarını kullanarak seçim sonuçlarını beklemeye başladı.

SONUÇLAR SAAT 17.00’DE BELLİ OLACAK

Bugün devam eden oy verme işleminin saat 17.00’de sona ermesinin ardından sayıma geçilecek. Sayımın tamamlanmasıyla Yeni Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini üstlenecek isim belli olacak.

Farklı partilerde iki kez karşı karşıya gelen Karadeniz ve Erhan’ın bu yarışında sonuç merakla bekleniyor.