Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ’dan gaziler ve şehit yakınlarına anlamlı Kıbrıs yolculuğu

Emirdağ Belediyesi, Gaziler Haftası kapsamında ilçede yaşayan gaziler ile şehit yakınlarını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gönderdi. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun öncülüğünde düzenlenen programla kafile, Kıbrıs Barış Harekatı’nın tarihi mekânlarını ziyaret etmek üzere dualarla uğurlandı.

Emirdağ Belediyesi, Gaziler Haftası kapsamında ilçede yaşayan gaziler ile şehit

Gaziler ve şehit yakınları için özel program

Emirdağ Belediyesi, Gaziler Haftası dolayısıyla gaziler ve şehit yakınlarına yönelik anlamlı bir programa imza attı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında, ilçede ikamet eden kahraman gaziler ile aziz şehitlerin yakınları için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne kültür gezisi düzenlendi.

Gezi kapsamında kafile, Kıbrıs Barış Harekatı’nın tarihi mekânlarını ve Mehmetçiğin mücadele ettiği bölgeleri yerinde görme fırsatı bulacak.

Emirdağ’dan gaziler ve şehit yakınlarına anlamlı Kıbrıs yolculuğu

 

Koyuncu kafileyi uğurladı

KKTC’ye hareket edecek kafile için Emirdağ Belediyesi hizmet binası önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Törende gaziler ve şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kafile üyeleriyle tek tek görüşerek hayırlı yolculuklar diledi.

Koyuncu, gaziler ve şehit yakınlarının her zaman baş tacı olduğunu belirterek, gerçekleştirilen programın kendileri açısından büyük anlam taşıdığını ifade etti.

“Her zaman başımızın tacıdır”

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, program kapsamında yaptığı açıklamada gazilere ve şehit yakınlarına verilen öneme dikkat çekti.

Koyuncu, “Vatanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan kahraman gazilerimiz ile aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri her zaman başımızın tacıdır. Gaziler Haftası vesilesiyle kahramanlarımızı Kıbrıs Barış Harekatı’nın tarihi mekânlarıyla buluşturmaktan ve kendilerini bu anlamlı yolculuğa uğurlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Tüm gazilerimize minnetlerimi sunuyor, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.” dedi.

Kafile dualarla yola çıktı

Uğurlama programının ardından gaziler ve şehit yakınlarından oluşan kafile, dualar eşliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne hareket etti.

Gaziler Haftası kapsamında düzenlenen geziyle, Kıbrıs Barış Harekatı’nın tarihi izlerinin yerinde görülmesi ve gaziler ile şehit yakınlarının anlamlı bir program kapsamında bir araya gelmesi amaçlandı.