Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Kavak, Dazkırı teşkilatını ağırladı

Dazkırı teşkilatı, İl Başkanlığı görevine başlayan Dr. Özgür Kavak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dazkırı’nın ve Afyonkarahisar’ın gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Dazkırı teşkilatı, İl Başkanlığı görevine başlayan Dr. Özgür Kavak’a hayırlı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine başlayan Dr. Özgür Kavak’a yönelik hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Dazkırı teşkilatı İl Başkanlığı’nda ağırlandı. Gerçekleştirilen ziyarette Dazkırı teşkilatının farklı kademelerinde görev yapan isimler bir araya geldi.

Ziyarete Dazkırı İlçe Başkanı, Dazkırı Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede, Dazkırı’nın mevcut durumu, ilçede yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar ele alındı.

Özgür Kavak, Dazkırı teşkilatını ağırladı

Görüşmede ayrıca Dazkırı’nın yanı sıra Afyonkarahisar genelinde sürdürülen çalışmalar ve teşkilatın sahadaki faaliyetleri üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. İlçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alan İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.

Dazkırı teşkilatı tarafından gerçekleştirilen ziyaretin, teşkilat mensupları arasındaki dayanışma ve istişare kültürünün güçlendirilmesi açısından da önem taşıdığı belirtildi.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri dolayısıyla Dazkırı teşkilatına teşekkür edilerek, ilçede ve şehir genelinde yürütülecek çalışmalarda başarı ve kolaylık dilekleri iletildi.>>>HABER MERKEZİ