Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Sınıf, 20 Yıl, Sayısız Anı!

Afyonkarahisar’da 20 yıl önce aynı sıraları paylaşan 27 Ağustos İlköğretim Okulu 5-C sınıfı öğrencileri, yıllar sonra yeniden bir araya gelerek hem geçmişi yad etti hem de kendilerine emek veren öğretmenleriyle buluştu.

Afyonkarahisar’da 20 yıl önce aynı sıraları paylaşan 27 Ağustos İlköğretim

2006 yılında mezun olan sınıf arkadaşları, aradan geçen 20 yılın ardından “Nasıl geçti 20 yıl?” sorusuna birlikte cevap aramak için Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen programda buluştu. Yıllar sonra gerçekleşen buluşmada duygusal anlar da yaşandı. Öğrenciler, eski sınıf günlerini ve birlikte geçirdikleri yılları hatırlarken, sınıf öğretmenleriyle de hasret giderdi.

Bir Sınıf, 20 Yıl, Sayısız Anı!

Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri ise öğrencilerin ve sınıf öğretmeninin hazırladığı nostalji sunumu oldu. Geçmiş yıllara ait fotoğraf ve videolar projeksiyon aracılığıyla salona yansıtılırken, katılımcılar eski günleri yeniden yaşama fırsatı buldu. Fotoğraflar ve videolar eşliğinde okul yıllarına dönen eski sınıf arkadaşları, yıllar içerisinde yaşanan değişimleri ve ortak anılarını konuşarak keyifli anlar yaşadı.

Düzenlenen program kapsamında buluşmanın gerçekleşmesine katkı sağlayan isimlere de şükran belgeleri takdim edildi. Bu kapsamda, öğrencilerin okul yıllarında yaşadıkları anıların ve etkinliğin kamuoyuna aktarılmasına destek veren Gazete 3 de unutulmadı.

Bir Sınıf, 20 Yıl, Sayısız Anı!

O yıllarda yaptığı haberlerle öğrencilere ve okul etkinliklerine destek veren, bugün ise Gazete 3 Editörü olarak görev yapan Ferhat Yüksel’e şükran belgesi takdim edildi.

Gazete 3-Kanal 3 mikrofonlarımıza özel konuşan Eğitim Danışmanı ve dönemin sınıf öğretmeni Ünal Yılmaz. Duygu ve düşüncelerini aktardı.