Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan birim yöneticileri ve personelleri makamında ağırlayarak yürütülen çalışmalar, mevcut süreçler ve planlanan faaliyetler hakkında kapsamlı brifing aldı.
Müdür Yardımcısı İbrahim Badak’ın nezaretinde gerçekleştirilen ziyaretlerde Destek Hizmetleri Şubesi (İşçi Bürosu), Din Öğretimi Şubesi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi’nin çalışmaları ele alındı.

Görüşmelerde eğitimin bütüncül bir anlayışla ele alınması gerektiğini vurgulayan Altınkaynak, birimler arasındaki iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesinin ortak hedeflere ulaşılması açısından önem taşıdığını belirtti.
“BİRLİKTE ÜRETMELİYİZ”
İl Müdürü Altınkaynak, “Eğitim ailesi olarak ilimizin başarısını daha da yukarı taşımak için birlikte düşünmek, birlikte üretmek ve ortak hedefler doğrultusunda birlikte yol almak durumundayız” ifadelerini kullandı. Her birimin kendi çalışma alanına ilişkin bilgi ve tecrübelerini doğrudan paylaşmasına imkan sağlayan görüşmeler, karşılıklı istişarelerin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. >>>Haber Merkezi

