Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel yönetimler, ortak masada buluştu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İhsaniye ve belde yöneticilerini makamında ağırlayarak yerel yönetim çalışmaları ve iş birliği imkanları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İhsaniye ve belde yöneticilerini makamında

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe, AK Parti İhsaniye İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Döğer Belediye Başkanı Mehmet Akif Ersoy ve Kayıhan Belediye Meclis Üyesi Bayram Ali Akkuş ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette yerel yönetim çalışmaları, ilçe ve beldelerde yürütülen hizmetler ile ortak projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha etkin hale getirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Yerel yönetimler, ortak masada buluştu

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Burcu Köksal, misafirlerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, ortak akıl ve istişare kültürüyle Afyonkarahisar’ın gelişimine katkı sunacak çalışmaları desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti. >>>Şerafettin KAZAK

Yerel yönetimler, ortak masada buluştu