Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyetten kapsamlı denetim: Cezalar yağdı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 7-14 Temmuz 2026 tarihleri arasında kent genelinde gerçekleştirilen kapsamlı denetim ve uygulamalarda, haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 29 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişinin de yer aldığı bildirildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 7-14 Temmuz 2026 tarihleri arasında

Emniyet ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik operasyonların yanı sıra şok uygulamalar, kız öğrenci yurtları çevresi, Hıdırlık Mesire Alanı, Erenler bölgesi ve il genelindeki farklı noktalarda geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirildi.

Bir haftalık çalışmalar kapsamında 9 bin 150 kişi ile 2 bin 452 araç sorgulandı. Yapılan kontrollerde 4 tüfek, 5 tabanca, 6 kurusıkı tabanca, 7 fişek, 83 adet sentetik ecza maddesi, 17 adet uyuşturucu madde emdirilmiş peçete, 0,3 gram uyuşturucu madde ile 5 bıçak ele geçirildi. Bıçak taşıyan 5 şahsa toplam 18 bin 525 lira idari para cezası uygulandı.

Denetimlerde çeşitli ihlaller nedeniyle toplam 20 şahsa 152 bin 732 lira, 16 araca ise 319 bin 520 lira idari para cezası kesildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamaların kent genelinde titizlikle ve kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi. >>>Haber Merkezi

Emniyetten kapsamlı denetim: Cezalar yağdı Emniyetten kapsamlı denetim: Cezalar yağdı Emniyetten kapsamlı denetim: Cezalar yağdı Emniyetten kapsamlı denetim: Cezalar yağdı Emniyetten kapsamlı denetim: Cezalar yağdı

Reklamı Geç