Milletvekili Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dünya liderlerinin katıldığı resepsiyonda Mehteran Birliği’nin sergilediği performansın büyük beğeni topladığını ifade etti.
Arslan paylaşımında, “Dünyayı titreten o an ve büyük gururumuz. NATO Zirvesi resepsiyonunda dünya liderlerine pür dikkat Mehter dinleten ve hepimizin tüylerini diken diken eden o muhteşem ekibin başında Afyonkarahisar Çaylı hemşehrimiz, Mehteran Birlik Komutanı Albay Deniz Ergün vardı. Tüm dünyanın gözü önünde ecdadın ayak seslerini yankılandıran o dev ekibin başında bir hemşehrimizi görmek bizlere tarifsiz bir gurur yaşattı. Seninle onur duyduk, şeref duyduk komutanım. Bize bu eşsiz gururu yaşattığın için sonsuz teşekkürler.” ifadelerine yer verdi.
Albay Deniz Ergün’ün uluslararası düzeyde Türkiye’yi temsil eden böylesine önemli bir organizasyonda Mehteran Birliği’nin başında görev alması, Afyonkarahisar’da da memnuniyet ve gururla karşılandı. >>>Ferhat YÜKSEL

