Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fırtına, Sırbistan karşısında durdu

Türkiye’nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen FIBA U17 Basketbol Dünya Kupası yarı final maçında 17 Yaş Altı Yıldız Erkek Milli Takımımız, Sırbistan’a 76-71’lik skorla mağlup oldu. Bu sonuçla Millilerimiz Avustralya ile üçüncülük maçı oynayacak.

Türkiye’nin ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen FIBA U17 Basketbol Dünya Kupası

Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan yarı final karşılaşması basketbolseverlerin yoğun ilgisine sahne olurken, maçın tüm biletleri tükendi.
TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlanan müsabakayı FIBA Başkanı Şeyh Saud Ali Al Thani, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Başkan Vekilleri Harun Erdenay ve Mehmet Fatih Öztürk, FIBA Avrupa ve TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, A Erkek Milli Takımımızın Başantrenörü Ergin Ataman ve Milli sporcularımız ile 20 Yaş Altı Ümit Erkek Milli Takımımız takip etti.

Fırtına, Sırbistan karşısında durdu
Ay-yıldızlılarımız müsabakaya Ömer Kutluay, Darius Karutasu, Demir Öztürk, Beşir Briant ve Rüzgar Öpçün beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk periyodunu 19-16, ilk yarısını 40-32, üçüncü periyotu da Sırbistan 55-54 önde tamamladı. Maç ise 76-71 sırbistanın üstünlüğü ile sona erdi.
Millilerimiz, üçüncülük maçında bronz madalya için 5 Temmuz Pazar günü (yarın) saat 17.15’te Avustralya ile karşılaşacak.