2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ülke genelinde milyonlarca öğrenci ders başı yaparken, Kayseri’de yaşanan bir olay, günün en anlamlı karelerinden birini oluşturdu. Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, şehit bir meslektaşının çocuklarına gösterdiği yakın ilgiyle vefa duygusunun en güzel örneklerinden birini sergiledi.

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, şehir polis memuru Ramazan Kırboğa’nın çocuklarını okulun ilk gününde yalnız bırakmayarak evlerinden aldı ve sınıflarına bıraktı.
Şehit Emanetlerine Anlamlı Destek
İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, 2016 yılında İstanbul’da görev esnasında şehit olan polis memuru Ramazan Kırboğa’nın oğulları Yusuf ve Ramazan’ı okulun ilk gününde evlerinden makam aracıyla aldı. Polis korteji eşliğinde çocukların okuluna doğru yola çıkan Aydın, bu özel günde onlara bizzat refakat etti. Okula varıldığında şehit çocuklarını sınıflarına kadar götüren Aydın, sadece onlara değil, sınıftaki tüm öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar dileyerek devletin ve emniyet teşkilatının her zaman yanlarında olduğu mesajını verdi.

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, şehir polis memuru Ramazan Kırboğa’nın çocuklarını okulun ilk gününde yalnız bırakmayarak evlerinden aldı ve sınıflarına bıraktı.
Teşkilattan Vefa ve Başarı Mesajı
Konuyla ilgili olarak Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu anlamlı davranışın kurumsal bir sorumluluk olduğu vurgulandı. Açıklamada, “Tüm şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet dileriz. Ayrıca 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz” ifadelerine yer verilerek, teşkilatın şehit ailelerine olan bağlılığı bir kez daha teyit edildi.