Merkez Onikişubat ilçesinde, 25 yaşındaki Mehmet Çağlarsu, Emre Bolat ve 26 yaşındaki Hurşit Kaan Bolat, fırıncılık mesleğini alışılagelmişin dışında bir şekilde icra ediyor. Genç girişimciler, fırıncılığı sadece pide ve yemek pişirmek olarak görmeyip, aynı zamanda bir sanat ve hizmet anlayışı olarak ele alarak sektöre yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Fırıncılıkta geleneksel yöntemleri modern dokunuşlarla birleştiren bu üç arkadaş, takım elbiseleriyle çalışarak hem müşterilerin ilgisini çekiyor hem de mesleklerine olan saygılarını gösteriyor.

Kahramanmaraş’ta 3 girişimci genç, fırıncılık mesleğine farklı bir soluk getirdi. Geleneksel fırıncılığı modern bir dokunuşla buluşturan 3 arkadaşın takım elbiseleriyle çalışması dikkat çekiyor.
“Önce Şaşırıyorlar, Sonra Tebrik Ediyorlar”
Genç girişimcilerden Emre Bolat, “Biz bu mesleği yıllardır yapıyoruz. Mesleği geliştirmek adına arkadaşlarla birlikte takım elbise ile çalışmaya karar verdik. Dünyada böyle bir şey yok, biz de bu şekilde çalışmayı tercih ettik” dedi. 13 yıldır fırıncılık yapan Bolat, “Takım elbise ile çalışmak gerçekten güzel bir deneyim. Dikkat çekiyor ve insanları şaşırtıyor. Buraya ilk kez gelenler önce şaşırıyor, sonra bizi tebrik ediyorlar” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş’ta 3 girişimci genç, fırıncılık mesleğine farklı bir soluk getirdi. Geleneksel fırıncılığı modern bir dokunuşla buluşturan 3 arkadaşın takım elbiseleriyle çalışması dikkat çekiyor.
Bu yenilikçi yaklaşım, Kahramanmaraş’ta fırıncılık sektörüne taze bir soluk getirirken, genç girişimcilerin sektöre kattığı modern dokunuş, mesleklerine olan bağlılıklarını ve yaratıcılıklarını gözler önüne seriyor.