Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çöl’den bir müjde daha

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, personellerine verdiği 5 bin

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, personellerine verdiği 5 bin TL Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı desteğinin yanına müjdelerine yenilerini ekleyerek, SANJET A.Ş’ye 5 bin TL kontör desteği, Sandıklı Belediyesi soğuk suya m3 bazında yüzde 50 indirimin müjdesini verdi.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün direktifleri noktasında; yeni arıtma tesisinin devreye girmesiyle birlikte m3 bazında kontörlü, kontörsüz, iş yerleri ve meskenler için yüzde 50 indirim sağlanacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Çöl, “Öncelikle tüm personelimize Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı desteği sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu desteklerle birlikte sizlere daha iyi bir bayram yaşamanızı temenni ediyorum.

SANJET A.Ş’ye 5 bin TL kontör desteği ve Sandıklı Belediyesi’nin soğuk suya m3 bazında yüzde 50 indirim müjdesini duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu desteklerle, hemşehrilerimizin yaşam standartlarını artırmaya ve daha iyi bir gelecek için adımlar atmaya devam ediyoruz. Özellikle emekli, dul ve yetimlerimize yönelik Mart ayında 2500 TL, Kasım ayında 2500 TL olmak üzere toplamda 5 bin TL kontör desteği sağlanacaktır.

Bunun yanı sıra, yeni arıtma tesisimizin devreye girmesiyle birlikte m3 bazında kontörlü, kontörsüz, iş yerleri ve meskenler için yüzde 50 indirim sağlanacaktır. Bu indirimlerle, su faturalarınızda önemli bir tasarruf sağlayacak ve bütçenize katkıda bulunacaktır.
Siz değerli hemşehrilerimizin memnuniyeti ve refahı için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın” ifadelerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights