Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Uluçay’ın yaptığı tüm projelerin arkasındayız”

“Uluçay’ın yaptığı tüm  projelerin arkasındayız”
Kanal3’te Megabirlik Genel Müdürü Selcen Dilek Çöygün moderatörlüğünde, Gazeteci İsmail Akar’ın yorumlarıyla izleyicilerle buluşan Objektif programında konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’ın yaptığı tüm projelerin arkasındayız ve taahhüt ettiği söz verdiği tüm projelerin altına imzamızı atıyoruz” dedi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Kanal3’te Megabirlik Genel Müdürü Selcen Dilek Çöygün moderatörlüğünde, Gazeteci İsmail Akar’ın yorumlarıyla izleyicilerle buluşan Objektif programına konuk oldu. Yurdunuseven yerel seçimler konusunda yaptığı açıklamada, “AK Parti’ye karşı sahada bir teveccüh hala devam ediyor. Halkımıza bundan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde inşallah 31 Mart seçimleri yine AK Parti’nin bir zaferiyle sonuçlanacaktır.  Afyonkarahisar’da  adayımızı açıkladık. Tüm beldelerde ve belediyeliklerde adaylarımız açıklandı. Her belediyede bir adayımız var. Dinar’da Nihat Sarı’yı ve Evciler’de Ali Dede Savaş’ı, Cumhur İttifakı adayları olarak gösterdik.  Bunun dışında Afyonkarahisar’da bir yarış var. Yani tüm partilerle yarış halindeyiz. Bizim tabi niyetimiz amacımız derdimiz bir önceki dönemden daha fazla belediyelik alabilmek hedefimiz 60’da 60 yapmak. Tabi bunun için büyük bir gayret sarf ediyoruz” dedi.

“ULUÇAY’IN 109 ADET PROJESİ VAR”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın 109 adet projesinin olduğunu kaydeden Yurdunuseven, “Bununla ilgili broşürleri de vatandaşlarımıza gittiğimiz yerlerde sunuyoruz. Bazı programlarda Sayın Başkanımız her toplantılar anlamında hem televizyon programları anlamında bunları teker teker anlatıyor. Ben özellikle şunu söylemek istiyorum. Ben hem medyaya hem görsel alanlara baktığım zaman sayın başkanım adayımızın projelerini bire bir anlattığı görseller var. yazılı ve görsel basında da bunlar ortaya çıkıyor ve yollarda yol üzerindeki levhalarda da bire bir görüyoruz. Ama diğer adaylara baktığımız zaman işte son 50 yılın önümüzdeki 50 yılın sorunlarına çözüm bulacağız. İşte biz trafik sorununu çözeceğiz. Biz çözeceğiz. Nasıl çözeceksiniz. Biz çözeceğiz. Şimdi tabi böyle taahhütlerle bir yere varılamaz” dedi.

“NASIL ŞEHRİN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAKSINIZ?”

Yurdunuseven, “Sayın Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay Bey’in Afyon trafik sorununa çözüm bulunduğu birkaç tane projesi var. Bunlardan bir tanesi Hıdırlık üzerinden paralel bir yolla şehri rahatlatmak. Şehrin trafiğini rahatlatmak. Yine hakeza Fatih Mahallesi’ne giriş kısmında birkaç yerde sıkıntı var. Sayın  Uluçay’ında orada Karayollarının arkasındaki yoldan yan paralel yollardan Afyon trafiğini şehir trafiğini rahatlatıcı bazı projeleri var. Bunları ama diğerleri gibi kalkıp da şehrin trafiğini biz rahatlatacağız. Demek çok basit kalıyor. Bence bunu özellikle söylemek istiyorum. Nasıl şehrin trafiğini rahatlatacaksınız? Ne yapacaksınız? Nasıl bir alternatif koyacaksınız? Hüseyin Ceylan Uluçay başkanımızın alternatif projeleri var. Afyonkarahisar şehri bir çanak içerisinde olduğu için bunu özellikle söylemekte lazım özellikle Kurtuluş Caddesi gibi işte Ordu Bulvarı gibi Ordu Bulvarı biraz daha rahat ama Kurtuluş Caddesi’nde belirli yerlerde çanak içerisinde kaldığı için trafiğin veya caddenin genişlemesi imkanı sıfır neredeyse ya boydan boya yıkacaksınız. Kamulaştıracaksınız ki bunu bütçeniz mümkün değil. Bunun üzerine alternatif yollar ortaya çıkarmanız koymanız lazım bizim özellikle TOKİ Evleri Gökçe Mahallesi’ndeki TOKİ evleriyle ilgili arkadan varan bir orayı trafiği rahatlatacak. Şehir güzergahını kullanmadan direk Gökçe Mahallesi’ne inebilecek yol güzergahlarımız var. yine Hıdırlık üzerinden şehirden özellikle Özdilek üzerinden gelen vatandaşlarımızın direk Ataköy’e veya Harbiş Mahallesine çıkabileceği yan paralel yollar tabi bu yolları yaparken oraları aynı zamanda imarlaştırıp güzel alanlar oluşturup konutlarda oluşturmaya çalışıyoruz. Bunla ilgili projeleri de Sayın Başkan adayımızın var. bunları tek tek kendisi anlatıyor” diye konuştu.

“TRAFİK İLE İLGİLİ PROJELERİ VAR”

Yurdunuseven, “Tabi Afyonkarahisar’ın olmazsa olmaz birkaç tane problemi var. Bir tanesi trafik demiştik. Onunla ilgili projeler var. Bir tanesi de kentsel dönüşüm zaten kentsel dönüşüme girdiğiniz taktirde siz kendi imar yollarınızla kendi açacağınız yollarla trafiği bir nebze olsun. Rahatlatacaksınız. Bunun alternatifi otoparklar özellikle şehir içerisinde birkaç alanda otopark projesi var. ve bunlara diğer yukarı mahalleler Yukarı Pazar’a doğru mahallelerde birkaç boş alanları da kiralayarak gerekirse kamusallaştırarak orada oluşturulacak otopark alanlarıyla şehrin göbeğinde oluşan o trafik sorununu yığıntıyı kenara çekip şehrin merkezini rahatlatmamız gerekiyor. Bunun dışında tabi sosyal politikalarla ilgili bir sürü projesi var. Aileyle ilgili projeleri var. Öğrencilerle ilgili projeleri var. Biz özellikle şunun üstünü vurgulayarak söylemek istiyorum. 3 milletvekili olarak biz Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’ın yaptığı tüm projelerin arkasındayız ve taahhüt ettiği söz verdiği tüm projelerin altına imzamızı atıyoruz. Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu hocam aynı zamanda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş hanımefendi, yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan buradaki yapılacak verilen taahhütlerin tamamının arkasındadır. Bizde onun Sayın Başkan adayımızın arkasındayız” dedi.    
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul