Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uluçay: Takipçisi olacağız

Uluçay: Takipçisi olacağız
AK Parti Önceki Dönem İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptığı açıklamada, “Mevcut belediye başkanı Burcu Hanım da denetim yaptırdığını söylüyor ancak devletin resmi kurumları tarafından yapılmayan bir denetimin inandırıcılığı da, güvenilirliği de tartışılır” dedi. AK Parti Önceki Dönem İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 31 Mart seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu. Uluçay, “Öncelikle 31 Mart 2024 yerel seçimlerimizin Afyonkarahisar’ımıza, tüm ilçelerimize, beldelerimize ve muhtarlarımıza tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum. Göreve gelen tüm belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Siper ve İl Genel Meclis üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

“ARAŞTIRMA VE İNCELEME YAPILACAKSA DEVLETİN RESMİ KURUMLARI YETKİLİ KİŞİLER YAPMALIDIR” “Afyonkarahisarlı vatandaşlarımız biz siyasetçileri seçerken bizler her gün kavga edelim şehri gerelim vatandaşlarımızı mutsuz edelim şehrimizin tanıtımını olumsuz anlamda yapalım diye seçmiyor” diyen Uluçay, “Hizmet gelsin, yatırım gelsin, şehrimizin tanıtımı mutlu huzurlu ve gelişen bir şehir olarak yapılsın istiyor. Atalarımızın bir sözü vardır “Kavgalı eve kız vermezler” diye. Şehrimizi tanıtırken kavgacı olarak tanıtırsak kimse ne gezmek için gelir nede yatırım yapar. Bende 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı olarak sırf muhalefet yapmak için gerginlik yapma taraftarı değilim ve hiçbir zaman kavgayla, iftirayla bir yere varılamayacağını çok iyi biliyorum. Ancak görüyorum ki Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal hanım göreve geldiğinden beri şehrimizin tanıtımını olumsuz anlamda yapmak adına açıklamalar yapıyor ve başta verdiği sözleri ilk günden unutarak başta belediye personeli olmak üzere şehrin huzurunu bozma yolunda çalışmalar yapıyor. AK Parti belediyelerini karalamak için ilk günden borç, bankamatik memuru, makam odasında böcek kamera gibi konuları gündeme getirerek algı oluşturulmaya çalışıyor. Mevcut belediye başkanı Burcu Hanım da denetim yaptırdığını söylüyor ancak devletin resmi kurumları tarafından yapılmayan bir denetimin inandırıcılığı da, güvenilirliği de tartışılır. Ücretini belediye başkanının ödediği bir denetim üzerinden AK Parti belediyelerini suçlamak hiçbir vicdana sığmaz. Sadece anne sözü verip de ilk haftalardan ekmeğiyle oynadığı personellere yapılanların üstünü örtmekten başka bir şey değildir. Bağımsız Denetçileri itham altında bırakmak istemiyorum resmi ise zaten savcılık ve ilgili kurumlarla birlikte hareket edilir ancak böcek olayında olduğu gibi yetkisi olmayan bir kişinin böcek buldum diyerek ithamda bulunması ve hiçbir delil sunulamamasında olduğu gibi bir denetim, araştırma ve inceleme yapılacaksa devletin resmi kurumları yetkili kişiler yapmalıdır. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin aklında en küçük bir soru işareti kalmayıncaya kadar da takipçisi olacağız ve mevcut Belediye Başkanı Burcu Hanım’dan da resmi denetim yaptırılmasını ve suçlular varsa cezasını çekmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ancak belgesiz, kulaktan dolma bilgiler ile siyaset yapmanın doğru olmadığını düşünüyoruz” dedi.

“İYİ PARTİ AFYON’DA DÜKKANI MI KAPATTI?” Uluçay, “Her konuyu gündeme getiren en ayrıntısına kadar her türlü detaya girerek yüksek sesle konuşan İYİ Parti’nin İl Başkanı ve milletvekiline buradan bir çift sözümüz olacak; 11 ay önce yapılan seçimlerde önemli bir oy oranına sahip olan İYİ Parti bu seçimlerde binasına kilit mi vurdu da bunca işçi kıyımına ve sürgüne sesi çıkmıyor?” dedi.>>>Gazete3

Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul