Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı Asayiş Toplantısında Konuştu: 68 Yeni Araç Envantere Katıldı, Eber Gölü Yasağı Kaldırıldı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kentte yürütülen güvenlik ve asayiş çalışmalarıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü’nde basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kentte yürütülen güvenlik

Toplantıda, şehir genelinde alınan güvenlik tedbirleri, suçla mücadeledeki son durum ve yürütülen operasyonlara ilişkin güncel bilgiler kamuoyuyla paylaşıldı. Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’da huzur ve güven ortamının sürdürülebilmesi için kolluk kuvvetleri arasında güçlü bir koordinasyon ve iş birliği içinde çalışıldığını vurguladı.


Vali Yiğitbaşı ayrıca, Eber Gölü’ne yönelik önemli bir kararı da kamuoyuna duyurdu. Alınan yeni kararla birlikte göldeki yasakların kaldırıldığını açıkladı.


Programın dikkat çeken bölümlerinden biri ise araç teslim töreni oldu. Emniyet teşkilatına 43, jandarma birimlerine ise 25 olmak üzere toplam 68 yeni ekip aracı envantere kazandırıldı. Araçlar, yapılan duaların ardından törenle göreve başladı.

Verified by MonsterInsights