Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü İftar Programı”na katıldı. Etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan Hanımefendi ile birlikte kadın valiler de yer aldı.
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı:
“Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca düzenlenen ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü İftar Programı’nda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi ile kadın valiler olarak bir araya geldik.
Eğitimden siyasete, sanattan iş dünyasına ve kamu yönetimine kadar pek çok alanda kadınların katılımı ve temsilinin artmasına öncülük eden, Türkiye Cumhuriyeti’nin 10 kadın valisinden 9’unun kendileri döneminde atandığı Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendiye, bu ülkenin tüm kadınları adına şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.