Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyanık emlakçı vurgun yaptı

Diyarbakır’da emlakçılık yapan Ayrım Akar (30) isimli şahıs, toplamda 3 kişiyi yaklaşık 10 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diyarbakır’da emlakçılık yapan Ayrım Akar (30) isimli şahıs, toplamda 3

Olay, 21 Ekim’de meydana geldi. Emlakçı Ayrım Akar’ın, bir müşterisinden daire satışı karşılığında 7 milyon TL, diğer iki müşterisinden ise arsa ve gayrimenkul satışı vaadiyle yaklaşık 3 milyon TL olmak üzere toplamda yaklaşık 10 milyon TL aldığı iddia edildi.

Akar, satış işlemlerini tamamlamak için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nden tapu harcını yatırarak randevu tarihi aldı. Ancak randevu günü geldiğinde, Akar aldığı paralarla birlikte ortadan kayboldu.

Mağdurların şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, Ayrım Akar’ı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ayrım Akar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Verified by MonsterInsights