Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuncer Bakırhan: Görüşme Tutanakları Kamuoyu ile Paylaşılmalı

DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Abdullah Öcalan ile yapılan görüşme tutanaklarının yalnızca komisyon üyeleriyle değil, kamuoyuyla da paylaşılması gerektiğini vurguladı.

DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Abdullah Öcalan ile yapılan

Bakırhan, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmelere değinerek, “4 Aralık’ta komisyon yeniden toplanacak. Görüşme tutanaklarının kamuoyuyla paylaşılması, şeffaflık sağlanması ve toplumun rahatlaması için gereklidir” dedi.

Özgür Özel’e Eleştiri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Stockholm sendromu” söylemine tepki gösteren Bakırhan, geçmişte yaşanan faili meçhuller ve yakılmış köyler üzerinden toplumu aşağılayıcı ifadeler kullanıldığına dikkat çekti.

Suriye’de Diplomasi Vurgusu

Bakırhan, Kuzey ve Doğu Suriye yönetimi ile ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini belirterek, DEM Parti’nin düzenleyeceği uluslararası konferansa Kuzey ve Doğu Suriye Özerk Yönetimi Dış İlişkiler Ofisi Eş Başkanı İlham Ahmed’in davet edildiğini açıkladı.

 

Verified by MonsterInsights