Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şuhut’ta 22 dükkan ve 22 konutluk proje yükseliyor

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın’ın öncülüğünde başlatılan ve Şuhut ilçesinin çehresini değiştirecek 22 dükkan ve 22 konuttan oluşan iş merkezi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın’ın öncülüğünde başlatılan ve Şuhut ilçesinin

İhale sürecinin ardından Ağustos ayında yer teslimi yapılan projede ilçeye ticari canlılık kazandırmak ve konut ihtiyacını karşılamak amacıyla yürütülen çalışmalarda önemli bir ilerleme sağlandı.

Yüklenici firma iki aylık süre zarfında inşaat sahasında belirli bir aşamaya ulaştı. Üç bloktan oluşan projede A Blok’ta bodrum katın kaba inşaatı tamamlanarak zemin kat kolonlarının beton imalatı gerçekleştirildi. B Blok’ta ise bodrum katta perde duvarlar ve kolon betonları döküldü. Hummalı çalışmaların sürdüğü C Blok’ta ise bodrum kat kaba inşaatı tamamlandıktan sonra zemin kat kolonlarının beton dökümü yapıldı ve birinci kat tabliyesi için kalıp montajına başlandı.

İnşaat çalışmalarının belirlenen iş programı doğrultusunda ilerlediğini ifade eden yüklenici firma yetkilileri projenin süresinde tamamlanabilmesi için ekiplerin aralıksız çalıştığını belirtti. Hem malzeme kalitesi hem de işçilik açısından yüksek standartların uygulandığını vurgulayan yetkililer proje tamamlandığında bu yapının Şuhut’un simgelerinden biri olacağını ifade etti.

Verified by MonsterInsights