Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SİZDE BUNLARA HALA PARA VERİYOR MUSUNUZ?

SİZDE BUNLARA HALA PARA VERİYOR MUSUNUZ?
 
Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların dini, vicdani ve insani duygularını istismar eden dilencilere yönelik uygulamalarına devam ediyor.
 
Afyonkarahisar’ın birçok noktasında yapılan denetimlerde dilenciler hakkında işlem yapılırken, topladıkları paralara da el konuldu. Ambaryolu, Uzun Çarşı, Özdilek Kavşağı, ANS Kavşağı, Bankalar Caddesi civarlarında vatandaşların dini, vicdani ve insani duygularını istismar etme yoluyla para kazanmaya çalışan dilencilere yönelik denetimlerde dilencilerin haklarında işlem yapıldı.
 
9 DİLENCİDEN 1800 TL PARA ÇIKTI
Denetimlerde 9 dilencinin üzerinden çıkan 1800 TL’ye el konulurken, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu 33. Madde hükmüne istinaden her birine idari yaptırım karar tutanağı düzenlendi. Bazı dilencilerin il dışından gelerek yevmiye usulü çalıştığını belirten Zabıta Müdürü Taner Çelik, vatandaşların dilencilere itibar etmemesi ve para vermemesi gerektiğini vurgulayarak dilencilere yönelik denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini duyurdu. Çelik; “İşlek sokak ve caddelerden toplanan dilencilerin üst araması yapılarak, üzerlerinde çıkan paralara el konup, Kabahatler Kanununa göre işlem yapıldı. Burada vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor, bu şahıslara para verilmemesini istiyoruz, verildiği sürece dilenciliğe, duygu istismarına devam ediyorlar. Vatandaşlarımızdan bu tür haksız kazanç elde etmek isteyen kişilere itibar etmemelerini, Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’ne şikâyette bulunmalarını rica ediyoruz” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatlarıyla vatandaşların huzuru için çalışmalara devam edileceğini belirten Zabıta Müdürü Taner Çelik, uygulamaların aralıksız devam edeceğini belirterek, Afyonkarahisarlıların bu tarz duygu istismarcılarına fırsat vermemeleri gerektiğini sözlerine ekledi.>>>Gazete3
 
Reklamı Geç
Sayın Gayrimenkul