Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel, ”23 Mart’ta cumhurbaşkanı adayımızı belirleyeceğiz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “23 Mart’ta 1 milyon 750 bin üyemizle birlikte cumhurbaşkanı adayımızı belirleyeceğiz. Ekrem Başkan adayımızdır. Birileri ondan korktukları, diplomasını iptal ederek ondan kurtulmaya çalışıyor diye ne motivasyonumuzdan ne kararlılığımızdan bir şey kaybetmeyiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "23 Mart’ta 1 milyon 750

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Üniversitesi diplomasının iptal edilmesi TBMM gündemine oturdu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kararın alınmasının, hem kararı alanların kendi tarihleri hem de İstanbul Üniversite adına kara bir leke olduğunu söyleyerek, “Bize buradan motivasyon çıkar. 23 Mart’ta 1 milyon 750 bin üyemizle birlikte Cumhurbaşkanı adayımızı belirleyeceğiz. Ekrem Başkan adayımızdır. Birileri ondan korktukları, diplomasını iptal ederek ondan kurtulmaya çalışıyor diye ne motivasyonumuzdan ne kararlılığımızdan bir şey kaybetmeyiz. Bundan sonraki sürecin idari yargı boyutu var. İdari yargıda bu yanlış hesabın en kısa sürede döneceğini, idari yargının doğru kararı vereceklini düşünüyorum” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, “Demokrasi adına kara leke olarak geçecek karardır. Bugün genel başkanımız grup toplantısında İstanbul Üniversitesi bu dosyaya bakan bilim insanlarının hem kendilerine hem bilimsel kariyerlerine hem de tarihe bırakacakları önemli bir karar vereceklerine işaret etmişti. Demokrasimize ağır bir darbe anlamına gelmektedir” ifadelerini kullandı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, adaylarının arkalarında olduğunu ifade ederek, “Bu kararın nasıl alındığını biliyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Gazete3.com.tr editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle Gazete3 sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz.
Verified by MonsterInsights