Afyonkarahisar’da başlayan Gastronomi Festivali’nde birbirinden leziz tatlar katılımcıların beğenisine sunuldu. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Burhan Selim Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek, Kanal 3 Genel Yayın Yönetmeni Selcen Dilek Çöygün ve Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) Başkanı Hamza Kalkan ile birlikte Gastronomi Konağı’nda mutfağa girerek hünerlerini sergileyerek, Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetleri sakala çarpan çorbası, tarhana çorbası, yaprak sarma, sucuklu yumurta, keşkek, haşhaşlı bulgur pilavı, gaygana, kaymaklı ekmek kadayıfı ve kaşık salata hazırladılar.>>>Gazete3
Mutfaktaki hünerlerini sergilediler
