Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müjde! Evlenecek çiftlere kuaför ve berber desteği

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla imzalanan protokolle, evlilik hazırlığı yapan çiftlere kuaför ve berber hizmetlerinde indirim sağlanacak.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla imzalanan protokolle,

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın katılımıyla imzalanan protokolle, evlilik hazırlığı yapan çiftlere kuaför ve berber hizmetlerinde indirim sağlanacak.

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası arasında sosyal sorumluluk kapsamında önemli bir iş birliğine imza atıldı. Protokol törenine Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı da katıldı. İmzalanan protokolle birlikte, evlilik hazırlığı yapan çiftlere kuaför ve berber hizmetlerinde yüzde 20 oranında indirim uygulanacak. Ayrıca, ihtiyaç sahibi çiftler bu hizmetlerden tamamen ücretsiz olarak faydalanabilecek. Vali Yiğitbaşı, bu anlamlı destek için berber ve kuaför esnafına teşekkür ederek, “Bu katkı sayesinde hem genç çiftlerimizin yükü hafifletilecek hem de sosyal dayanışma daha da güçlenecek” dedi. Tören, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Verified by MonsterInsights