Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırlıoğlu Kimya’ya üst düzey ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ile birlikte Kırlıoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi ziyaret etti.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren, sektöründe lider firmalardan Kırlıoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş., önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve beraberindeki heyet, şirketin tesislerinde incelemelerde bulundu.

Ziyarette, firmanın mevcut üretim faaliyetleri, yeni yatırım planları ve ihracat çalışmaları hakkında bilgi alındı. İlimizde en çok Kurumlar Vergisi ödeyen firma unvanına sahip olan Kırlıoğlu Kimya, bugün 45 ülkeye ihracat yapan ve sektöründe lider konumunu koruyan bir marka olarak öne çıkıyor.

Vali Yiğitbaşı, ziyarette yaptığı değerlendirmede, firmanın kent ekonomisine ve istihdama sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, Süleyman Kırlıoğlu ve Hakan Kırlıoğlu’nu başarılı çalışmalarından ötürü tebrik etti ve yatırımlarının devamını diledi.

Verified by MonsterInsights