Kentte mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları kışın çetin yüzünü erken gösterdi. Sabah saatlerinde termometreler eksi 13 dereceyi gösterdi ve vatandaşlar araçlarının camlarının buz tuttuğunu fark etti.
Araç Camlarını Temizlemek Zorunda Kaldılar
Sabah işe gitmek için dışarı çıkan sürücüler, araçlarının camlarını temizlemek için dakikalarca uğraştı. Bazı vatandaşlar aracın içerisine girerek ısınmaya çalıştı.

Cadde ve Parklarda Kırağı Oluştu
Soğuk hava nedeniyle caddelerdeki su birikintileri buz tutarken, park ve bahçelerde kırağı oluştu. Gece sıcaklıkları eksi 15 dereceye kadar düşerken, gündüz de eksi 13 derece ölçüldü.
Uzmanlar, önümüzdeki günlerde Kars’ta soğuk havanın etkili olmaya devam edeceğini belirtiyor. Kentte özellikle geceleri hissedilen sıcaklık daha da düşük seyrediyor.
