Kanlıca Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini alan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Birim amirlerimize talimat veriyoruz, gereken ne ise yapılıyor” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde incelemek üzere gerçekleştirdiği Kanlıca Mahallesi ziyaretine; Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, teşkilat mensupları ve birim müdürleri eşlik etti. Ziyarette mahallede yapımına başlanan Hz. Ömer Cami’nin temel atma töreni de dualarla yapıldı.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Yerinde çözüm anlayışı ile ziyaretlerin devam ettiğini belirten Başkan Mehmet Zeybek açıklamasında; “Mutat mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Hz. Ömer Cami’nin temel atma programına katıldık. Cenab-ı Hak cemaatini bol etsin. Açılışında namaz kılmayı da hepimize nasip eder. Muhtarımızla birlikte hemşehrilerimizin taleplerini dinledik. Birim amirlerimize talimat veriyoruz, gereken ne ise yapılıyor. Biraz önce vatandaşımızın bir isteği oldu. Ekiplerimizi yönlendirerek anında çözüme kavuşturduk. Ziyaretlerimiz devam edecek. Mahalle sakinlerimize ve Muhtarımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
100 YATAKLI HASTANE
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise; “Afyonumuzun parlayan mahallelerinden biri Kanlıca Mahallesi. Başkanımın büyük destekleri ile yapılacak 100 yataklı hastane yatırımı da bu mahallede olacak. Mahalle sakinlerinin kurduğu derneğin desteği ile inşa edilecek caminin temel atmasını yaptık. Belediyemizin yaptığı yatırımlar Kanlıca Mahallesinde bizzat gözlemleniyor. Bizleri ağırlayan mahalle sakinlerimize ve muhtarımıza çok çok teşekkür ediyorum” dedi. Mahalle Muhtarı Serhat Tugan da teşekkürde bulunarak memnuniyetini ifade etti. Tugan, “Sağolsun Başkanımız daha önce olduğu gibi yine eksiklerimizi tespit etti. Mahallemize hastane de yapılacak. Eksiklerimiz peyder pey yapılacak. Başkanımıza emekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.>>>Alkan Kurt