Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altun’dan sağduyu çağrısı!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, “Bugün bizlere düşen, mazlum Filistin halkının

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, “Bugün bizlere düşen, mazlum Filistin halkının sesi olmak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Sesimizi yükseltirken sağduyumuzu korumalı, metanetimizi muhafaza etmeliyiz.” dedi.

Sosyal medya hesabından İsrail’in Gazze’deki hastane saldırısına ilişkin paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği son katliamın yarattığı haklı öfkenin, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de karşılık bulduğunu belirtti.

Altun, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızın İsrail’e yönelik tepkilerini gösterirken demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde hareket etmeleri ve güvenlik güçlerimizin kamu düzenini korumaya yönelik gayretlerinde kendilerine yardımcı olmaları son derece önemlidir. Bugün bizlere düşen, mazlum Filistin halkının sesi olmak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Sesimizi yükseltirken sağduyumuzu korumalı, metanetimizi muhafaza etmeliyiz. Tepkilerimizin demokratik sınırlarda kalması elzemdir. Hakikatin, mazlumların, aklın ve barışın sesi olduğumuzu tüm dünyaya birlikte göstereceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçirmeye yönelik daveti, milletimizin ortak vicdanının sesidir. Bir kez daha İsrail’in Gazze’de sivilleri hedef alan saldırılarını kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz.”

Verified by MonsterInsights